VIlka är in & FInn?

In & Finn är ett familjeägt aktiebolag. Den första In & Finn butiken startades 1998 i Södertälje. Till en början var syftet att pressa inköpspriser genom större volymköp och därmed driva fram en starkare förhandlingsposition. Än idag har detta tänkande satt sitt prägel på In&Finns företagskultur. Till följd av detta har priser pressats konstant samtidigt som efterfrågan ökat ständigt. En naturlig utveckling blev därmed en noga strukturerad plan för fortsatt expansion av företaget de närmaste åren. Resultatet ser vi idag med totalt tio butiker, samtliga belägna inom stockholms-regionen..

Vår vision

Genom ett brett och varierande sortiment i våra butiker försöker vi inspirera våra kunder att hitta kreativa ideer för heminredning samt inspiration att förnya sina hem. Dessutom strävar vi efter att våra butiker ska ge en känsla av spänning, valfrihet samt prisvärd kvalitet för att tillgodose kundens behov.

Vårt sortiment

In & Finn erbjuder ett utbrett sortiment såsom presenter, heminredning, husgeråd, glas och porslin samt hygien artiklar, allt för att tillgodose kundens önskemål. Varje avdelning består av ett bassortiment med konkurrenskraftiga priser som utöver detta kombineras med modern heminredning.

Vår affärsidé

In & Finn jobbar hårt för att erbjuda våra kunder ett brett och varierande sortiment presenter och heminredning till ett riktigt bra pris.

Företags information

Fullständigt namn: In och Finn Skandinavien AB
Bolagsform: Aktiebolag
Org. nr: 55 60 72-85 28
Momsregnr: SE556072852801