VIlka är in & FInn?

In & Finn är ett familjeägt aktiebolag. Den första In & Finn-butiken startades 1998 i Södertälje. Till en början var syftet att pressa inköpspriser genom större volymköp och därmed driva fram en starkare förhandlingsposition. Än idag har detta tänkande satt sin prägel på In&Finns företagskultur. Till följd av detta har priser pressats konstant samtidigt som efterfrågan ökat ständigt.

Vår vision
Genom ett brett och varierande sortiment i våra butiker försöker vi inspirera våra kunder att hitta kreativa idéer för heminredning samt inspiration att förnya sina hem. Dessutom strävar vi efter att våra butiker ska ge en känsla av spänning, valfrihet samt prisvärd kvalitet för att tillgodose kundens behov.
Vårt sortiment
In & Finn erbjuder ett utbrett sortiment såsom presenter, heminredning, husgeråd, glas och porslin samt hygienartiklar, allt för att tillgodose kundens önskemål. Varje avdelning består av ett bassortiment med konkurrenskraftiga priser som utöver detta kombineras med modern heminredning.
Vår affärsidé
In & Finn jobbar hårt för att erbjuda våra kunder ett brett och varierande sortiment, presenter och heminredning till ett riktigt bra pris.
Företagsinformation
Fullständigt namn: In och Finn Scandinavien AB Bolagsform: Aktiebolag Org. nr: 55 60 72-85 28 Momsregnr: SE556072852801