Nedan finner du information gällande Köp, Betalningar och information om PayEx.

Hur betalar jag?
Du kan välja att betala med Visa och MasterCard. Vid kortbetalning tillkommer inga extra avgifter. Vi gör kreditupplysning och förbehåller oss rätten att neka köp. Fraktkostnaden kan variera beroende på det geografiska läget där leveransen ska ske och även vikten på varan kan påverka fraktkostnaden. Den exakta summan för fraktkostnaden ser du när du utför en beställning. Denna information blir tillgänglig innan du bekräftar köpet.
Går det att delbetala?
Ännu ett alternativ är att betala på avbetalning. Se nedan för information om delbetalning via PayEx.
Finns det möjlighet att få faktura?
Du kan även välja att betala med faktura. Fakturan skickas till din mailadress. Faktureringsavgift tillkommer. Betalningsvillkoren är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår en påminnelseavgift med 50kr och en dröjsmålsränta med 25,5% per år plus gällande referensränta.
Hur fungerar er leverans?
För leverans av varorna samarbetar vi med DHL. Vi levererar enbart inom Sverige. Leveranstiden kan inte garanteras, men vi har ambitionen att du ska få dina produkter 3-8 arbetsdagar efter att beställningen genomförts, förutsatt att varan finns på lager. Väljer du att själv hämta varorna du beställt från en av våra butiker, har vi en leveranstid på 2-4 arbetsdagar. Vi kan tyvärr inte garantera att alla leveranser kommer i tid och kan inte hållas skadeståndsskyldiga om förseningar skulle inträffa. Vid transport från In & Finn till kund, är vi ansvarig om varan skadas eller kommer bort under transporten. Vid transport från kund till In & Finn är kund ansvarig om varan skadas eller kommer bort under transporten. Mindre paket som är upp till 120×50×50cm levereras till DHL service points, där du själv hämtar ut paketet när det passar dig. Kom alltid ihåg att ta med ID handling. Större paket och pallvaror levereras direkt hem. OBS! För varor som inte hämtas ut, debiteras kund en avgift för returnering av varorna. DHL/Posten uthämtningsställe: 299SEK In & Finn-butik: 100SEK