Nedan finner du information gällande Köp, Betalningar och information om PayEx.

Betalningar sker via Klarna. Där kan man välja mellan att betala direkt, betala senare med en avgiftsfri faktura eller delbetalning där en avgift tillkommer.
Ja, klarna erbjuder delbetalning mot en avgift. Se nedan för information om delbetalning via Klarna.
Du kan även välja att betala med faktura. Fakturan skickas till din mailadress samt till ditt klarna konto. Faktureringsavgift tillkommer ej. Betalningsvillkoren är 14 dagar om inte annat angetts. Vid försenad betalning tillkommer en påminnelseavgift samt dröjsmålsränta i enlighet med Klarnas villkor.
För leverans av varorna samarbetar vi med DHL. Vi levererar enbart inom Sverige. Leveranstiden kan inte garanteras, men vi har ambitionen att du ska få dina produkter 3-5 arbetsdagar efter att beställningen genomförts, förutsatt att varan finns på lager. Vi kan tyvärr inte garantera att alla leveranser kommer i tid och kan inte hållas skadeståndsskyldiga om förseningar skulle inträffa. Vid transport från kund till In & Finn är kund ansvarig om varan skadas eller kommer bort under transporten. Mindre paket som är upp till 120×50×50cm levereras till DHL service points, där du själv hämtar ut paketet när det passar dig. Kom alltid ihåg att ta med ID handling. Större paket och pallvaror levereras direkt hem. OBS! För varor som inte hämtas ut, debiteras kund en avgift för returnering av varorna. 299SEK